Første gang du besøger os, anbefaler vi, at du vælger pHformula skin resurfacing, (50 min.).

pHformula skin resurfacing 20 min.: kr. 500,-
Indeholder: Afrens, peeling, syre udvalgt efter behov, øjenpleje samt afsluttende cremepleje. Denne behandling indgår kun i intensiv kurbehandling, derfor kortere varighed.

pHformula skin resurfacing 50 min.: kr. 750,-
Indeholder: Afrens, hudanalyse, peeling, evt. dybderens, syre udvalgt efter behov, rensende/afgiftende kulmaske, øjenpleje, afsluttende cremepleje samt rådgivning.

pHformula skin resurfacing 80 min.: kr. 1150,-
Indeholder: Afrens, hudanalyse, peeling, evt. dybderens, syre udvalgt efter behov, hals & decollte syre, ansigts/nakke/skulder massage, øjenmaske, rensende/afgiftende kulmaske, cremepleje samt rådgivning.

OBS: Hals & Décolleté kan vælges som en 30 min. behandling eller inklusiv i vores 80 min. behandling.


pHformula’s medicinske hudplejebehandlinger og produkter er baseret på teknologien bag ”regenerativ medicin”; processen hvor beskadigede celler erstattes af nye, eller huden stimuleres til at reparere sig selv. Er du træt af?
A.G.E. Moden, ældet, for tidlig ældet hud. Begyndende linjer og rynker. Karsprængninger. Spredte pigmentpletter
M.E.L.A. Hyperpigmentering. Pigmentskjolder forårsaget af overdreven sol, hormonelle forandringer  (graviditet, overgangsalder, p-piller) stress, “kemi”.
A.C.N.E. Akne, uren hud, fedtet hud. Grove, “åbne” porer, overfladiske ar.
C.R. Chronic redness. Kronisk rødme, karsprængninger, disponeret for rosacea, uren hud med meget rødme.

pHformula controlled skin resurfacing er en accelereret form for eksfoliering og må ikke forveksles med en peeling. Almindelige kemiske peelinger forårsager ofte efterfølgende eksfoliering/afskalning, og mange tror fejlagtigt, at effektiviteten kan og skal måles udefra hvor kraftig/voldsom denne afskalning er.
Med pHformula sker ændringen/ resurfacingen på celle-niveau, og er derfor ikke altid synlig for det blotte øje. Der KAN komme let afskalning, men det er langtfra sikkert, og har heller ikke betydning for det endelige resultat.


Avanceret hudanalyse, 15 min – kr. 280.-
Denne behandling vil give dig en forståelse for din huds tilstand lige nu, hudens behov og sensitivitet. Perfekt til dig som første gangs kunde på pHformula og som ikke kender de fantastiske resultater med både behandlinger og hjemmepleje. Gratis ved køb af 2 pHformula produkter.


Signature Ansigtsbehandlingen/signature for gentlemen, 45 min, kr. 549.-
Denne behandling er til dig som ønsker det hele, intens dybderens, forkælelse med massage, serum og maske. Behandlingen kan tilpasses ALLE hudtyper. Ansigtet er det første, du møder, når du kigger dig selv i spejlet. Det fortæller en vigtig historie om dig, dine følelser og dit liv. Smilehullerne, glimtet i øjet, den særlige skønhedsplet… så glem ikke at pleje huden.

Til dig der ønsker velvære og måske været så heldig at få et gavekort. Vi fjerner nænsomt dagens stress.. Resultatet er ikke til at tage fejl af: en glad hud, der stråler af total velvære.


M.E.S.O skin resurfacing 60 min, kr. 690.-/ Første behandling kr. 1.040,00
Behandlingen er designet til at skabe mikroskopiske kanaler (huller) som stimulation af vores naturlige forsvar og til at reparere og producere collagen og proteiner. pHformula’s aktive syrer påføres huden for at sikre effektiv absorption og stimulation . Dette resulterer i hudens tykkelse øges, udjævning af overfladiske ar, og fine linjer.

Hvordan foregår M.E.S.O terapi?
M.E.S.O rulleren laver bittesmå usynlige huller i huden, og det sættter en naturlig proces i gang, hvor starter med at hele sig selv ved at producere collagen og elastin – de 2 nøgle byggesten i huden.

Hvad koster det? M.E.S.O behandlingen koster 690,00 og så tilkommer der en engangsomkostning på:
1 stk M.E.S.O device 0,5 mm kr. 350,0. Så første behandling koster kr. 1.040,00. *Rulleren kan genbruges til dig ca 6 gange.


 

Telefon: 2183 7869
Adresse: Horsens Sundhedshus Grønlandsvej 1, 1 sal 8700 Horsens
Åbningstider: Vi har flydende åbningstider, tjek vores online booking for aktuel åbningstid. Som hovedregel finder du os på klinikken: Mandag og fredag 8.30 - 15 Tirsdag 08.30 - 16 Onsdag og torsdag 8.30 - 19 Lørdag i lige uger: 9 - 13