Første gang du besøger os, anbefaler vi, at du vælger pHformula skin resurfacing, (50 min.).

pHformula skin resurfacing 50 min.: kr. 750,-
Indeholder: Afrens, hudanalyse, peeling, evt. dybderens, syre udvalgt efter behov, rensende/afgiftende kulmaske, øjenpleje, afsluttende cremepleje samt rådgivning.

pHformula skin resurfacing 80 min.: kr. 1150,-
Indeholder: Afrens, hudanalyse, peeling, evt. dybderens, syre udvalgt efter behov, hals & decollte syre, ansigts/nakke/skulder massage, øjenmaske, rensende/afgiftende kulmaske, cremepleje samt rådgivning.

pHformula skin resurfacing 20 min.: kr. 500,-
Indeholder: Afrens, peeling, syre udvalgt efter behov, øjenpleje samt afsluttende cremepleje. Denne behandling indgår kun i intensiv kurbehandling, derfor kortere varighed.


Signature/Signature for gentlemen, 45 min, kr. 550.-
Denne behandling er til dig som ønsker det hele, dybderens, forkælelse med massage, serum og maske. Behandlingen tilpasses ALLE hudtyper. Ansigtet er det første, du møder, når du kigger dig selv i spejlet. Det fortæller en vigtig historie om dig, dine følelser og dit liv. Smilehullerne, glimtet i øjet, den særlige skønhedsplet… så glem ikke at pleje huden. Til dig der ønsker velvære og måske været så heldig at få et gavekort.


Avanceret hudanalyse, 15 min – kr. 280.-
Denne behandling vil give dig en forståelse for din huds tilstand lige nu, hudens behov og sensitivitet. Perfekt til dig som første gangs kunde på pHformula og som ikke kender de fantastiske resultater med både behandlinger og hjemmepleje. Gratis ved køb af 2 pHformula produkter.


M.E.S.O skin resurfacing 60 min, kr. 690.-/ Første behandling kr. 1.040,00
Hvordan foregår M.E.S.O terapi? M.E.S.O rulleren laver bittesmå usynlige huller i huden, og det sættter en naturlig proces i gang med at producere collagen og elastin – de 2 nøgle byggesten i huden.

M.E.S.O behandlingen koster 690,00 og så tilkommer der en engangsomkostning på: 1 stk M.E.S.O device 0,5 mm kr. 350,0. Så første behandling koster kr. 1.040,00. *Rulleren kan genbruges til dig ca 6 gange.


 

Telefon: 2183 7869
Adresse: Horsens Sundhedshus Grønlandsvej 1, 1 sal 8700 Horsens
Åbningstider: Vi har flydende åbningstider, tjek vores online booking for aktuel åbningstid. Kan du ikke finde den tid der lige passer dig, er du velkommen til at kontakte os for at høre om vi kan trylle en tid frem der passer dig.
Kontakt: Email: info@b-we.dk