Polynesian Lava Shell Rygmassage, kr. 350.-
Lava Shells massage er en aktiv massageform, der kombinerer det bedste, vi kender fra Hotstone massage med mere traditionelle aktive massageformer, som fysiurgisk massage og akupressur. Den unikke kombination af varmebehandling og traditionel massage giver maksimalt velvære, og er desuden velegnet til at løsne op for muskelspændinger, myoser og lignende.


Beauty Mamma (gravid behandling) kr. 695,-
Beauty Mamma er en behandling til gravide, baseret på naturlige, allergivenlige og særdeles effektive produkter fra pHformula. Beauty Mamma giver tryghed og velvære til gravide.
For at bevare hudens spændstighed under graviditet bruges firming cremen til maven som forebyggelse af strækmærker og efterfølgende slap hud.

Massage til ben som bekæmper og forebygger cellulite, fantastisk til væskeophobninger, sløv cirkulation, og tunge ben, rygmassage som lindre spændinger og afslapper musklerne.


SPA x-otic, forkælelse fra top til tå, kr. 695,-
Fantastisk at nyde alene eller i selskab med andre. Få en uforglemmelig oplevelse med vitaminrig kropsindpakning, en sand cocktail af frugter som papaya, melon, kokos og mango…

Behandlingen indeholder:
Fodbad eller fodkompres
Kropsrens uden parabener indeholdende 100
% papaya
Kropspeeling eller tørbørstning der skrubber, peeler, stimulerer til kropsindpakning
Rygmassage i mango & grøn te olie
Kropsindpakning & ansigtsmaske i eksotisk papaya & melon vitaminkur
Afslutning med frangipani lotion til kroppen


Fysiurgisk kropsmassage se særskilt faneblad

Telefon: 2183 7869
Adresse: Horsens Sundhedshus Grønlandsvej 1, 1 sal 8700 Horsens
Åbningstider: Vi har flydende åbningstider, tjek vores online booking for aktuel åbningstid. Som hovedregel finder du os på klinikken: Mandag og fredag 8.30 - 15 Tirsdag 08.30 - 16 Onsdag og torsdag 8.30 - 19 Lørdag i lige uger: 9 - 13