Marine SpaPedicure, kr. 450,- / (kr. 600 med shellac helfarve lakering)
De-lux pleje af dine fødder og negle. Marine SpaPedicure® forkæler dine trætte fødder som intet andet. Dyp tæerne i disse produkter og oplev ren hav inspirerede lyksalighed for dine fødder. En helt uovertruffen velvære oplevelse for dine fødder.
Huden på fødderne er tykkere end huden på resten af kroppen og kræver derfor specielle produkter for at opnå et vedvarende blødt og lækkert resultat.

Markedets mest specialiserede og effektive kosmetiske pedicure. Marine SpaPedicure er baseret på bl.a. marinebiologiske ingredienser, som havalger, strandsand og dødehavs salte. Denne aromaterapeutiske behandling giver velplejede tånegle, bløde fødder og en dejlig oplevelse for sanserne – det tætteste du kommer på en klinisk fodbehandling.

Vi gør opmærksom på, at Marine SpaPedicure er den skønneste velvære for dine fødder, trænger du til mere dybdegående behandling henviser vi til de to fodterapeuter der findes i huset


Citrus SpaManicure, kr. 395,- (kr. 550,00 med shellac helfarve)
SpaManicure – ultimativ pleje til hænderne. CND var de første med denne banebrydende luksus SpaManicure. Det er en eksklusiv terapeutisk manicure, der indeholder ingredienser, der kan matche selv de bedste ansigtspleje serier. SpaManicure er en ansigtsbehandling til hænder og arme.

SpaManicure er velegnet til både mænd og kvinder. Behandlingen – som består af rensende, mekanisk eksfoliering, frugtsyre peeling, massage og fugt – beroliger, lindrer og blødgør hænderne, og efterlader dem med et yngre, glattere og mere strålende udseende. De energigivende produkter er spækket med den styrkende og forfriskende duft af essentielle citrusolier.


Shellac
Prisen er uden manicure/pedicure og  forudsætter at dine negle er klar til at få shellac på – dvs. at de er filet i den facon og længde du ønsker, vi går dine neglebånd efter. Ellers skal du vælge manicure/pedicure med shellac.
Shellac hænder 1 farve, kr. 295,-/Shellac hænder Fransk, kr. 395
Shellac fødder 1 farve, 345,-/ Shellac fødder fransk, kr. 445,-
* Aftagning af shellac uden ny behandling, kr. 250,-
* Aftagning af shellac ifm med ny behandling kr. 100,-
* Det er vigtigt at fjerne SHELLAC™ korrekt for at undgå skader på naturneglen. Vi bruger disse tre professionelle produkter: CND Remover Wraps™, CND Nourishing Remover, CND SolarOil® og anbefaler at du vælger os til at fjerne din gamle shellac mest skånsomt og korrekt.
Telefon: 2183 7869
Adresse: Horsens Sundhedshus Grønlandsvej 1, 1 sal 8700 Horsens
Åbningstider: Vi har flydende åbningstider, tjek vores online booking for aktuel åbningstid. Som hovedregel finder du os på klinikken: Mandag og fredag 8.30 - 15 Tirsdag 08.30 - 16 Onsdag og torsdag 8.30 - 19 Lørdag i lige uger: 9 - 13