Carbon Laser Peel

Hollywood Carbon Peeling er en fantastisk og banebrydende ny måde at pleje og forskønne sin hud på. Det er en sikker og skånsom metode til foryngelse af huden, som renser i dybden og giver friskhed til huden med det samme.

Behandlingen starter med en grundig rensning af ansigtet, hvorefter du får påført en carbon maske. Du får beskyttelsesbriller og vat på øjenlågene.

Carbon masken skal virke i 10 minutter, inden selve laserpeelingen begynder.

Behandlingen består af en grundig rensning af ansigtet. Hvorefter et tyndt lag carbon, bliver fordelt på huden, og du vil få laserbehandlet hele ansigtet. Efterfølgende vil en lækker og plejende ansigtsmaske blive lagt. Sonic probs aktivere din hud til at absorbere fugt og næringsstoffer dybere ned i huden. Man slutter af med en dagcreme efter hudtype

Denne behandling vil få dit ansigt til at shine. Alle kan have gavn af en Carbon Peeling.

Det kan være en god idé af få lavet en behandling, hvis du har brug for et pift til din hud

Folk i Hollywood får denne behandling lige før de skal på den røde løber, idet at behandlingen efterlader huden mere glat og frisk at se på med det samme. Du vil ikke være generet af en rød og irriteret hud efter.

Behandlingen reducerer de fine rynker i huden. Træt og kedelig hud bliver frisk og energisk igen. Dette er en fantastisk behandling af acne, især aktive udbrud.

Carbon peeling er særdeles velegnet til personer der lider af inflammatorisk acne, grove porer, ar og  melasma.

Carbon cremen består af 100% naturprodukter med bla. mudder fra vulkan sten. Huden vil føles ny, og silkeblød. Det er vigtigt, hvis du ønsker at få en sund og ungdommelig hud, at vedligeholde den på længere sigt, med regelmæssige behandlinger.

Reducerer rynker
Reducerer store porer
Reducerer acne
Reducerer ar
Øger hudens collagen produktion
Nedsætter hudens olieproduktion
Minimerer hudorme
Giver en jævn og smuk hud
Øjeblikkelig virkning og et friskt look
Skånsom, sikker og smertefri ansigtsbehandling udført af certificeret behandler.